EuroMillions via SuperLottoClub

EuroMillions är ett av världens största och mest populära lotterier. Lotteriet lanserades i februari 2004 av Française des Jeux i Frankrike, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien och Camelot i Storbritannien. Numera finns även Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal och Schweiz med bland de deltagande länderna.

Photo © Shutterstock

Om du vill ha chans att vinna i ett av Europas bästa lotterier, då är EuroMillions ditt bästa vad! EuroMillions har en garanterad jackpot på minst 17 miljoner euro som kan stiga till imponerande 190 miljoner euro. Om en dragning inte har en jackpotvinnare läggs vinsten till nästa dragning.

Störst jackpot:

Rekordjackpot i EuroMillions någonsin är på 190 miljoner euro och har vunnits vid tre tillfällen sedan spelet startade år 2004.

Hur du spelar:

För att spela behöver du bara gissa 5 nummer från 1 till 50, plus 2 extra Lucky Stars mellan 1 och 11.

Dragning:

Dragningarna för EuroMillions äger rum varje tisdag och fredag i Paris, Frankrike.

Satsa på EuroMillions via SuperLottoClub.

Gruppspel:
50 Rader för 150kr*
*Pris per andel

Enkelrader – 25kr st

Webbsida: superlottoclub.com/play/euromillions

Spela ansvarsfullt, 18 + gäller, Användarvillkor tillkommer. För hjälp med ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen. För att stänga av dig för allt spelande kan du vända dig till Spelpaus.se

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441].

Category: ArticlesEuroMillionsLotteries

Article by: HV