SuperLottoClub syndicate winners raising wine toast

SuperLottoClub får spellicens i Sverige

SuperLottoClub grundades år 2016 för att möta behovet av ett trovärdigt varumärke med fantastisk kundservice. Spelföretaget har sedan en tid tillbaka licens i Storbritannien och är nu en av 72 licensierade aktörer på den svenska marknaden, och nu söker det även licenser för att introducera ett vinnande koncept till flera andra länder.

Tanken bakom SuperLottoClub är att det ska vara lätt att ta del av världens största lotterier och livsförändrande vinster. Företaget grundades av lotteriexperter med flera års erfarenhet från lotteribranschen och är en ledande leverantör av sekundära lotterier samt så kallade gruppspelstjänster.

Säkerhet och nöje är centralt på SuperLottoClub, med en månatlig utgifts- och insättningsgräns på 2 500 SEK som bidrar till trygghet och en etiskt sund grund för samtliga transaktioner. Tekniken bakom företagets hanteringssystem för gruppspel har utvecklats under flera år och erbjuder en transparent plattform så att kunderna kan övervaka sina gruppers rader och dragningar. Här gäller också högsta möjliga standard för allt från spelarskydd till kontroller mot penningtvätt, och affärsmodellen inkluderar en vinstförsäkring, vilken ger möjlighet att erbjuda höga vinstsummor och matcha de officiella dragningarna. Det ger en trygghet i vetskapen att vinsterna alltid kommer att betalas ut; mindre vinster betalas ut omgående av SuperLottoClub, medan större jackpotvinster betalas ut via vinstförsäkring.

På huvudkontoret i centrala London sitter såväl ledningsgrupp som kundtjänst, där ett ansvarsfullt förhållningssätt och förstklassig underhållning är ledstjärnorna. Nu planerar SuperLottoClub att även öppna kontor på plats i Sverige.

Så fungerar det

SuperLottoClub kombinerar två typer av spel: vadslagning på resultat av lotterier, och vadslagning i syndikat. Det förstnämnda innebär att medlemmar satsar på resultatet av officiella lotterier, och vinsterna på köpta lotterikuponger matchar priset på det officiella lotteriet. SuperLottoClub tillhandahåller vadhållningen på det officiella lotteriet självständigt, så här finns ingen koppling till de spelbolag som anordnar de officiella dragningarna.

Syndikatspel är en modell som erbjuder medlemmar att dra nytta av det som ofta kallas gruppspel. Kunder köper en andel av syndikat och får därmed rätt till en del av vinsterna från kupongen i varje grupp, vilket ger möjlighet att öka chansen att vinna jackpot. Man är alltså med och satsar på en stor mängd lottorader tillsammans med andra – men delar kostnaden och förbättrar vinstoddsen. På grund av att så många deltar i gruppspelen kan det innebära 100 gånger större vinstchans i varje dragning.

Full licens från såväl den svenska som den brittiska spelinspektionen innebär att SuperLottoClubs webbplats granskats för att säkerställa att den uppnår krav om nätsäkerhet. Därmed kan medlemmar tryggt och säkert kontrollera gruppspel, resultat och vinster direkt på webbplatsen genom att logga in under ’Mitt konto’. Mindre vinster betalas dock ut automatiskt, och gör du en större vinst kontaktar SuperLottoClub dig direkt.

Världens största lotterier – och mer därtill

SuperLottoClub vill göra det lätt att delta i världens största och bästa lotterier, oavsett var i världen man befinner sig. Det handlar om allt från berömda EuroMillions till de mest kända lotterierna i USA: giganterna Mega Millions och Powerball. Du kan även spela i Australiens rekordlotterier Oz Lotto och Powerball, hela Spaniens favorit El Gordo de la Primitiva och Italiens stora SuperEnaLotto.

Ett trovärdigt, ansvarsfullt företag

SuperLottoClub har ända sedan starten 2016 insisterat på att ett trovärdigt varumärke och ansvarsfullt företagande är avgörande för företagets värderingar och framgång. Den unika insättningsgränsen har på så sätt blivit en symbol för en aktör som menar att nöje, trygghet och ansvar går hand in hand. Den nya svenska licensen kommer som ett kvitto på detta, och det är tydligt att SuperLottoClub är stolta över att bli en del av och arbeta inom gränserna för det nya svenska regelverket.

Det finns många anledningar till varför SuperLottoClub gått framåt så starkt och snabbt, men bland medlemmarna nämns bland annat de utökade vinstchanserna, de rent ekonomiska fördelarna då du delar kostnaderna med andra medlemmar, samt att det är enkelt och tidseffektivt. Om du bor i Sverige har du nu chansen att prova själv.


LinkedIn: SuperLottoClub

More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]

Category: Articles

Article by: HV