SuperLottoClub PLAY IT SAFE

SuperLottoClub uppmanar spelbranschen att ta större socialt ansvar

Som ett innovativt spelbolag visar vi på SuperLottoClub att vi är seriösa med att ta ansvar över vår verksamhet genom införandet av en unik maxgräns för insättningar – och uppmanar andra bolag att göra samma sak.

SuperLottoClub gjorde entré som ett nytänkande spelbolag på den svenska marknaden tidigare i år efter att ha blivit beviljade svensk spellicens. Vi erbjuder kunder en bettingtjänst – en kombination av vadslagning på resultatet av lotterier och vadslagning i syndikat – med en insättningsgräns på endast 3000 kronor per spelare per månad. Som det enda spelbolaget med denna typ av insättningsgräns uppmanar vi på SuperLottoClub andra spelbolag att ta större spelaransvar.

SupeLottoClubs maxgräns för insättning på 3000 kronor per månad, är en ytterligare säkerhetsåtgärd utöver den lagstadgade insättningsgränsen där alla spelbolag tillåter spelarna själva att välja gräns för hur mycket pengar som sätts in på ett spelkonto per dag, vecka och månad. Genom att reducera spelandet till en lägre nivå, tar SuperLottoClub som spelbolag sitt ansvar för att minimera risken för att kunder spelar utöver sina tillgångar. Istället tillåts kunder att fokusera på spänningen och nöjet i själva spelandet, medvetna om att det sker under trygga former.

Vi på SuperLottoClub är glada över att kunna erbjuda kunder en speltjänst byggd på en innovativ och transparent modell, som både skyddar och underhåller spelaren. Maxgränsen för insättningar på 3000 kronor, vilket är den summa pengar vi känner oss bekväma med att ta emot utan någon insyn i kundens privata finanser. På så sätt drar SuperLottoClub sin del av lasset och bidrar till att göra spelbranschen mer ansvarstagande och säker.

När den svenska spellicensen infördes 2019 ställdes nya krav på spelbolag att säkerställa ansvarsfullt spelande. Trots detta har en rad spelbolag fått kritik för brister i sin verksamhet, både gällande spelaransvar och åtgärder mot pengatvätt, vilket gett spelbranschen ett dåligt rykte.

SuperLottoClubs unika begränsning av storleken på insättningar en enskild spelare kan göra per månad är ett bra exempel på hur spelbolag kan ta sitt spelaransvar. Dessutom har den potential att skydda mot kriminell verksamhet, till exempel pengatvätt, på grund av den låga maxgränsen för insättningar.

Det är hög tid att spelbranschen visar att det dåliga ryktet inte är applicerbart på majoriteten av aktörer och att det finns spelbolag som tar sitt sociala ansvar.

SuperLottoClub.com

Category: Articles

Article by: HV