2 Te chansen att vinna

Vinn en 5-stjärnig upplevelse för två i Stockholm

Vi på SuperLottoClub tycker om att erbjuda det lilla extra, därför ger vi dig som ny medlem chansen att vinna två nätters övernattning för två på ett av Stockholm’s 5-stjärniga hotell, samt två biljetter till en av stadens fantastiska föreställningar.

Vad är SuperLottoClub?

SuperLottoClub gjorde entré som ett nytänkande spelbolag på den svenska marknaden tidigare i år efter att ha blivit beviljade svensk spellicens. Vi är en ledande leverantör av sekundära lotterier samt så kallade gruppspelstjänster, och vår tanke är att det ska vara lätt att ta del av världens största lotterier och livsförändrade vinster – och såklart att kunna erbjuda härliga tävlingar som denna!

Vem kan tävla?

Denna tävling är för dig som aldrig tidigare varit medlem i SuperLottoClub eller More Tech Ltd som vi drivs av. För att kunna delta i tävlingen och ha chansen att vinna måste du ha fyllt 18 år samt vara permanent bosatt i Sverige. (Anställda samt andra representanter från SuperLottoClub eller More Tech Ltd kan inte delta.)

Hur kan jag delta?

Det är enkelt! Att tävla är gratis och allt du behöver göra är att registrera ditt deltangande antigen online eller över telefon med hjälp av vår vänliga kundservice. De uppgifter vi behöver för att kunna genomföra registreringen inkluderar för- och efternamn, adress, telefonnummer, mobilnummer, e-postadress och födelsedatum. Tänk på att det endast är möjligt att tävla i ditt eget namn, samt att varje deltagare endast kan tävla en gång.

Och när vet jag om jag vunnit?

Denna tävling är nu öppen för deltagande och pågår fram tills klockan 11:59 (GMT) den 31 mars 2020. En vinnare väljs därefter slumpmässigt ut från alla kvalificerade bidrag inom sju dagar efter kampanjperiodens utgång, och meddelas då via email inom fjorton dagar efter dess.

Så vad väntar du på? Ta chansen att vinna nu!

Se fullständinga användarvillkor

Category: Articles

Article by: HV