Mega Millions via SuperLottoClub

Redo att vinna miljoner? Spela Mega Millions och du kan ta hem ännu mer! USA:s största jackpotspel är ett av de högst utbetalande lotterierna i världen. The Big Game lanserades 1996 och döptes sedan om till Mega Millions.

Photo © Shutterstock

Den allra första dragningen under nytt namn genomfördes den 17 maj 2002 och fick genast en jackpotvinnare; 28 miljoner dollar betalades ut till en vinnande kupong i Illinois. Mega Millions har totalt haft 17 jackpots på mer än 300 miljoner dollar. I dag finns spelet i 42 amerikanska stater samt Virgin Islands och Washington D.C.

Störst jackpot:

Mega Millions slog rekord i oktober 2018 med en jackpot på 1,537 miljarder dollar. Detta var andra gången som en lotterivinst överstiger en miljard dollar. Endast en lottokupong vann, såld i South Carolina i USA, och det är därför världens högsta lottovinst på en kupong.

Hur du spelar:

Spelare väljer 6 nummer från 2 separata grupper av nummer – fem olika nummer från 1 till 70 och ett nummer från 1 till 25. De kan också välja Easy Pick/Quick Pick. Du vinner jackpotten genom att matcha alla 6 vinnande nummer i en dragning.

Dragning:

Dragning för Mega Millions sker på tisdagar och fredagar.

Mega Millions Spel

Gruppspel
50 Rader för 95kr*
*Pris per andel

Enkelrader – 35kr st

Webbsida: superlottoclub.com/play/megamillions

Spela ansvarsfullt, 18 + gäller, Användarvillkor tillkommer. För hjälp med ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen. För att stänga av dig för allt spelande kan du vända dig till Spelpaus.se

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441].

Category: ArticlesLotteriesMega MillionsWinner Stories

Article by: HV