Oz Lotto via SuperLottoClub

Oz Lotto introducerades i februari 1994 som Australiens första nationella lotteri. Det är otroligt populärt tack vare sina stora jackpots. Lotteriet ägs av Tatts Group och hanteras genom The Lott i alla australiensiska stater förutom Western Australia där det sköts av Lotterywest.

Photo © Dreamstime

Störst jackpot:

Oz Lotto har rekordet i högsta jackpotvinst i Australien. I dragningen den 6 november 2012 fick fyra vinnare dela på en Nivå 1-vinst på mer än 111 miljoner dollar.

Hur du spelar:

För att spela Oz Lotto behöver du välja 7 nummer från 1 till 45. Totalt 9 bollar dras slumpvis. De första 7 bollarna är de vinnande numren och de sista 2 bollarna är tilläggsnummer. Det finns 7 priskategorier. För att vinna Nivå 1 måste du matcha 7 nummer i en rad. Oz Lotto garanterar en lägsta vinst för Nivå 1 på 2 miljoner dollar och har faktiskt betalat ut jackpots på hela 100 miljoner.

Dragning:

Dragning för Oz Lotto sker på tisdagar.

Oz Lotto Spel

Enkelrader – 20kr st

Webbsida: superlottoclub.com/play/oz-lotto-au

Spela ansvarsfullt, 18 + gäller, Användarvillkor tillkommer. För hjälp med ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen. För att stänga av dig för allt spelande kan du vända dig till Spelpaus.se

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441].

Category: ArticlesLotteriesWinner Stories

Article by: HV